Tgrt Haber
01 Şubat 2014 12:14

Carlos, R. Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor

Roberto Carlos, 11 yıl formasını giydiği Real Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor.

Carlos, R. Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor
Roberto Carlos, Real Madrid, sivas, hazırlık maçı,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos, İspanya Birinci Futbol Ligi(La Liga) takımlarından Real Madrid'i, hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyor. Futbolculuk kariyerinde Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemli başarılara imza atan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve ilk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'da yaşayan Carlos, 11 yıl top koşturduğu Real Madrid'i hazırlık maçı için Sivas'a getirmeyi arzuluyor. İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'i Sivaslı futbolseverlere izlettirmek isteyen Carlos, Sivasspor ile Real Madrid'in hazırlık maçı yapması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtiyor.
Sivasspor'a atak bir futbol sergileten ve futbol kamuoyunun takdirini kazanan Carlos, ligde yaptığı 18 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 32 puan toplayan takımına zirve yarışında güveniyor. Carlos, bu 18 maçta rakip fileleri 34 kez havalandıran ve lider Fenerbahçe'den sonra ligin en golcü ekibi olan Sivasspor'un, sezonu üst sıralarda tamamlaması ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmesi için çaba sarf ediyor. AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Brezilyalı Carlos, üst düzey bir takımı Sivas'a getirme planıyla ilgili soru üzerine, "Barcelona biraz zor ama Real Madrid'i Sivas'a getirmek için elimden geleni yapacağım" ifadesini kullandı. Carlos, "Real Madrid takımında çok fazla tanıdıklarım olduğundan dolayı hazırlık maçı için Sivas'a getirmek istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Henüz bir tarih veremem ama Sivas şehri, bunu hak ediyor" diye konuştu.
Sivasspor'un şampiyonluk yarışındaki iddiasının sorulması üzerine, Carlos, "Şampiyonluk yarışında yavaş yavaş ilerliyoruz, bir şeyleri toparlayarak, düzelterek devam ediyoruz. Bunları sezon sonuna kadar düzeltmeye devam edeceğiz. Bakalım ne olacak?" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...