Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 14:00

Çarpıcı iddia: Barcelona, Emre Demir'i kadrosuna kattı

Barcelona'nın Kayserispor'un genç yeteneği Emre Demir'i kadrosuna kattığı iddia edildi. Katalan ekibinin Emre Demir için 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Çarpıcı iddia: Barcelona, Emre Demir'i kadrosuna kattı
Kayserispor,Emre Demir,Doğan Alemdar,Barcelona

Diario Sport gazetesinin haberine göre, 17 yaşındaki futbolcunun bu sezonu Kayserispor'da geçireceği ve 18 yaşına girdikten sonra Barcelona'ya katılacağı belirtildi. Emre Demir'in gelecek sezon Katalan devine katılması bekleniyor.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

İddiaya göre Barcelona, Emre Demir için Kayserispor'a 4 milyon euro bonservis ödeyecek. Yapılan pazarlıklarda geleceğe yönelik maddeler de yer alıyor.

Öte yandan Emre Demir'in geçmişte La Masia'da test edildiği ancak transferin gerçekleşmediği vurgulanırken PSG'nin de radarında olan genç oyuncu için Barcelona'nın hızlı hareket ettiği belirtildi.

DOĞAN RENNES'E GİTMİŞTİ

Süper Lig'deki ilk maçına 15 yaşında çıkan Emre Demir kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor.

Kayserispor geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Doğan Alemdar'ı 3.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Rennes'e göndermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...