Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2015 17:38

CAS Mersin İdmanyurdu kararını yine erteledi

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, AA muhabirine, Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) tarafından alınan yeni kararının bugün resmi yazıyla kulüplerine bildirildiğini söyledi.

CAS Mersin İdmanyurdu kararını yine erteledi
mersin idmanyurdu,

Kararın üçüncü kez ertelendiğini vurgulayan Serttaş, "Yarın açıklanacak kararın yine ertelenmesi bizi mağdur etti. Transfer planlaması yapamıyoruz. Transfer dönemi başlayacak ama bu belirsizlik nedeniyle görüşmelerimizi sağlıklı yürütemiyoruz" diye konuştu.
Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yönetimle masaya oturmak için CAS'ın yarınki kararını beklediğini açıkladığının hatırlatılması üzerine Serttaş, "Bu haftaki maçtan sonra oturulur, konuşulur. CAS'dan olumsuz bir karar çıksa ve transfer yapamasak bile Rıza hoca bu takımla yine başarılı olur" dedi.
FIFA, kulübün eski kalecisi David Bicik'in alacakları nedeniyle Mersin İdmanyurdu'na iki dönem transfer yasağı getirmişti. Bu nedenle devre arasında takıma takviye yapamayan kırmızı-lacivertli ekip, kararın kaldırılması için CAS'a itirazda bulunmuş ve mahkemede gerekli savunmayı yapmıştı.
CAS tarafından 17 Nisan'da açıklanacağı belirtilen itirazla ilgili karar, önce 1 Mayıs'a, ardından 29 Mayıs'a ertelenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...