Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2014 20:08

Çaykur Rizespor-Trabzonspor ilk yarı sonucu

Çaykur Rizespor Trabzonspor maçın ilk yarısı, 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Çaykur Rizespor-Trabzonspor ilk yarı sonucu
Çaykur Rizespor-Trabzonspor, çaykur rizespor, trabzonspor, olga Özkalfa, Çaykur Rizespor Trabzonspor maçın ilk yarısı

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta Ç.Rizespor ile Trabzonspor arasındaki Karadeniz derbisiyle kapanıyor. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı Ç.Rizespor maçını kazanarak dış sahadaki kötü gidişe nokta koymak hedefinde. Ligde sezonun ikinci yarısında üst sıralara tırmanmak isteyen Trabzonspor, bu akşam kazanarak galibiyet serisini başlatmak istiyor.
Ç.RİZESPOR - TRABZONSPOR
( 0 - 0)
STAT: Yeni Rize Şehir
HAKEM: Tolga Özkalfa
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
Ç. RİZESPOR: Serkan, Koray, Viera, Görkem, Ali Adnan, Aykut, Kıvanç, Sercan, Engin, Abdi, Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Caner, Kadir, Zokora, Colman, Olcan, Adrian, Malouda, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay
Ç.RİZESPOR - TRABZONSPOR:0-0
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR
Çaykur Rizespor - Trabzonspor mücadelesinin ilk yarısı golsüz sona erdi.
45. dakika: İlk yarıda son düdük ve ilk yarı sona erdi.
44. dakika: Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Engin'in ceza alanına ortasında Kweuke'den önce Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
43. dakika: İlk yarının son bölümleri oynanırken iki takım da çok fazla top kaybetmeye başladı.
42. dakika: Trabzonspor son dakikalarda topla biraz daha fazla oynamaya başladı.
41. dakika: Trabzonspor bir kontra atak daha geliştirdi. Olcan Adın, topla birlikte sol iç koridordan ceza alanına girip bası olmasına rağmen vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
40. dakika: Rizespor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Bosingwa topu karşıladı.
38. dakika: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Florent Malouda oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna girdi.
36. dakika: Trabzonspor'da Malouda ve Rizespor'da ise Engin sakatlık geçirdi. İki oyuncunun da şu an tedavisi yapılıyor ama Malouda oyuna devam edemeyecek.
35. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Onur topun sahibi oldu.
33. dakika: Rizespor atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Silvestre'nin şutunu Onur kornere çeldi.
32. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gelişen kontra atakta sol kanatta topla buluşan Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Emre Güral'ın penaltı noktası yakınlarında boş durumdayken vuruşu direğin hemen üstünden dışarıya gitti.
31. dakika: Bu pozisyonun ardından Engin ve Colman arasında bir gerginlik yaşandı ama ardından tatlıya bağlandı.
30. dakika: Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Engin, Colman'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
29. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada topa yükselen Ahmet Görkem'in kafa vuruşunu çizgiden Kadir çıkardı.
27. dakika: Bir başka ev sahibi ekibin atağında Kweuke, sağ kanattan ceza alanına hareketlendi ama savunma topu kornere gönderdi.
25. dakika: Ali Adnan'ın ceza alanına ortaladığı herkesi aşıp yerde sekti ve kaleci Onur'da kaldı.
23. dakika: Trabzonspor kontra atağında Colman, topu rakip yarı alana taşıyıp pasını Emre'ye verdi ama Emre, sol kanattan atağa katılan Malouda'ya pasını atamadı.
22. dakika: Sol kanatta paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından önce Abdi ve ardından Engin ceza alanı içinde pozisyon aradı ama Trabzonspor savunması geçit vermedi.
20. dakika: Sağ kanattan etkili gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında son anda Bosingwa topu kornere gönderdi.
18. dakika: Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Colman, topla birlikte ceza alanına kadar gidip ara pasını Emre'ye verdi ama Rizespor savunması araya girdi.
17. dakika: Hızlı gelişen Rizespor atağınd LuaLua, ceza alanı ön bölümüne kadar topla gitti ve pasını sağ kanattan atağa katılan Abdi'ye verdi ama Abdi'nin vuruşu üstten dışarıya gitti.
16. dakika: Trabzonspor rakibi karşısında oyun kurmakta oldukça zorlanıyor.
15. dakika: Bir başka Rizespor atağında Engin'in ceza alanına sol kanattan hareketlenen Ali Adnan'a pasında araya savunma girdi.
14. dakika: Gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın ceza alanı dışından şut denemesi savunmadan döndü.
11. dakika: Bu arada Trabzonspor'da Gustavo Colman bir sakatlık geçirdi ve tedavisi için oyun alanının dışına çıktı.
10. dakika: Rizespor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma Bosingwa topu uzaklaştırdı. Ardından topu kontrol eden Kıvanç'ın uzak mesafeli şutunda top dışarıya gitti.
9. dakika: Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Kadir'in sol kanattan köşe gönderine çok yakın bir noktadan yaptığı ortada kaleci Serkan'dan önce topla buluşan Olcan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
8. dakika: Yine sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
7. dakika: Ev sahibi ekip maça daha fazla istekli başlayan taraf oldu. Rizesporlu oyuncular sahanın her yerinde baskı yapıyor.
6. dakika: Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
5. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın ceza alanı dışından şutu savunmadan döndü. Bu arada takım arkadaşıyla çarpışan Ahmet Görkem bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
4. dakika: Çaykur Rizespor'un rakip yarı alanda baskısı var.
3. dakika: Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanı dışından şutu kaleci Onur'da kaldı.
2. dakika: Trabzonspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Olcan topu kontrol edip Colman'a oynadı. Colman'ın ortasında Serkan yükselip topu kontrolüne aldı.
1. dakika: Karşılaşma Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Maça Rizespor başladı.
- MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA-
Lig şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında kalan Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor Trabzonspor maçı saat kaçta ne zaman ve n-hangi kanalda işte tüm ayrıntılar. Bu akşam oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesind her iki ekipte tüm hazırlıklarını tamamladılar ve artık maçın oynanmasını bekliyorlar. Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanarak ayağa kalkmak istiyoruz" dedi. Çalımbay, ligde 13 haftadır kazanamadıklarını ve beklentilerin uzağında kaldıklarını belirterek, "Bulunduğumuz durumdan uzaklaşmak için herkese görev düşüyor. Bütün takımın birbirine destek olması gerekiyor. Takımın bunu yapacağına inanıyorum. Takıma katılan arkadaşlarla gücümüz daha da arttı. Fizik olarak da iyi durumdayız. Trabzonspor maçı çok farklı olacak" diye konuştu.
"TARAFTARIN DESTEĞİ İTİCİ GÜÇ OLUYOR"
Taraftarın her türlü sonuca rağmen takıma sahip çıktığını ifade eden Çalımbay, "Haftalardır kazanamamamıza rağmen desteğini hiç çekmedi. Onların desteği bize itici güç oluyor. En zor zamanda bile yanımızda olan taraftar her türlü övgüyü hak ediyor. Trabzonspor maçında da verecekleri destek gücümüze güç katacak. Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanarak ayağa kalkmak istiyoruz" dedi.
"GALİBİYETE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"
Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu kaydeden Çalımbay, "İki komşu kentin zor ve çekişmeli mücadelesi olacak ama bizim galibiyete çok daha ihtiyacımız var. Kazanmak için sahada doksan dakika hiç oyunu bırakmadan mücadele etmemiz gerekiyor. Sahadaki mücadele nasıl olursa olsun Trabzon ve Rize aynı duyguları paylaşan şehirler. Tribünde taraftarlarımız birlikte olacaktır" ifadelerini kullandı. Çaykur Rizespor'un Trabzonspor karşılaşmasına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Ahmet Görkem, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Aykut Akgün, Engin Baytar, Liban Abdi, Sercan Kaya ve Kweuke muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor. Tekrar belirtelim, Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu 19. hafta maçında Çaykur Rizespor sahasında Trabzonspor 'u konuk ediyor.
Öte yandan zorlu karşılaşma için sizlere her iki ekibinde sahaya süreceği ilk 11'leri bir sonraki spor haberimizde aktaracağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...