Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2021 09:53

Cengiz Ünder: İnandık İtalya'yı yeneceğiz

A Millî Takım’ın genç yıldızı Cengiz Ünder, cuma günü İtalya ile Roma'da yapacağımız EURO 2020'nin açılış maçı için iddialı konuştu: Kimseden çekinmiyoruz. Fransa, Dünya Şampiyonu olarak geldi; yendik. İtalyanları da yeneceğiz

Cengiz Ünder: İnandık İtalya'yı yeneceğiz
cengiz ünder,,italya türkiye,,euro 2020,

EURO 2020’ye sayılı günler kaldı. A Millî Takım, Cuma günü açılış maçında ev sahibi İtalya ile Roma’da karşı karşıya gelecek.

Roma’da forma giyen milli takımın yıldız oyuncularından Cengiz Ünder, karşılaşmanın kendisi için çok büyük bir anlam taşıdığını söyledi. Avrupa’ya açıldığı ilk kulübün Roma olduğu için çok mutlu olduğunu ve 1,5 yıldır bu maçın oynanmasını beklediğini belirten yıldız oyuncu “Roma Olimpiyat Stadı benim de evim sayılır. Buranın kalbimde ayrı yeri olacak” dedi.

CENGİZ ÜNER İDDİALI KONUŞTU: İTALYA FRANSA GİBİ OLACAK

İtalya ile oynanacak olan açılış maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, Dünya Şampiyonu Fransa’yı yendikleri maçı hatırlatarak, “İtalya’dan çekinmiyoruz. Biz de çok iyi bir takımız. Fransa, Dünya Şampiyonu olarak geldi, 2-0 yendik. Kendi potansiyelimizi biliyoruz. İtalya'yı yenecek güce sahibiz” dedi. Sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Ünder, “Açılış maçı oynayacağız, iyi başlarsak iyi gidecek. Elimizden gelenin yüz katını yapmaya hazırız” dedi. “Ben takımıma, onlar bana inanıyor. Hocamız, herkes birbirine çok güveniyor” diyen Ünder maça yüzde yüz hazır olduklarını ve takımdaki herkesin 1,5 yıldır bu maçı beklediğini söyledi.

BAKÜ’DE OYNAMAK BÜYÜK AVANTAJ

Milli takımın defans oyuncusu Ozan Kabak TGRT Haber TV’de turnuvayı değerlendirdi. Yıldız savunmacı takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu söyledi. Bakü’de oynanacak olan 2 maç için büyük avantaj diyen Ozan Kabak, “Kendimizi evimizde hissedeceğiz. Milletimizin bizi her zaman desteklediğini biliyoruz. İnşallah alacağımız güzel sonuçlarla onları gururlandıracağız” açıklamasını yaptı.

ROBERTO MANCINI: TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ

İtalya teknik direktörü Roberto Mancini, Türkiye’ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin çok güçlü bir takım odluğunu belirten Mancini, "Türkiye önünde iyi oynamak, iyi sonuç almak çok önemli. Oyuncularına bakın. Çok teknikler, fizikleri çok iyi. Son yıllarda Türkiye çok gelişti" dedi.

MİLLİ TAKIM İTALYA’YI BEKLİYOR

A Millî Takım, Almanya’daki hazırlık kampını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı. Antalya ve Almanya kamplarında sıkı bir şekilde hazırlanan milliler bugün İtalya’ya gidecek. Milliler İtalya ile oynayacakları açılış maçını beklemeye başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...