Tgrt Haber
07 Temmuz 2014 13:48

Cesare Prandelli bu akşam geliyor

Galatasaray Kulübü, anlaşmaya vardığı İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin bu akşam İstanbul’a geleceğini ve kendisi ile yarın resmi sözleşme imzalanacağını duyurdu.

Cesare Prandelli bu akşam geliyor
Cesare Prandelli, galatasaray, teknik direktör

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımının yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, bu akşam İstanbul’a geliyor. Saat 18.12’de, Atatürk Havalimanı’nda olması beklenen Cesare Prandelli, bu akşam ayağının tozuyla, Florya Metin Oktay Tesisleri’ni ziyaret edecek. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Prandelli, yarın sabah, yine Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, futbolcular ve tesislerdeki çalışanlarla tanışacak. Deneyimli ve başarılı İtalyan teknik adamı, iki yıllığına Galatasaray’a bağlayacak olan anlaşma, yarın saat 14.00’de Türk Telekom Arena, Ali Sami Yen Medya Center’da, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Cesare Prandelli arasında, medyaya açık törenle imzalanacak" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...