Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2014 18:17

Cezaevine girdi, orada da kasap olacak

Bundesliga kulüplerinden Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, vergi kaçırmak suçundan çarptırıldığı 3 yıl 6 aylık hapis cezası nedeniyle cezaevine konuldu. Sosis fabrikası sahibi olan Hoesness cezaevinde yine etle ilgili bir iş yapacak...

Cezaevine girdi, orada da kasap olacak
bundesliga, kasap, bayern münih,

Bavyera Adalet Bakanlığı ve Münih Savcılığı, Hoeness'in cezasını çekmek için Landesberg Cezaevi'ne girdiğini doğruladı. Münih Eyalet Mahkemesi, 13 Mart'taki duruşmada, İsviçre'deki gizli banka hesabı üzerinden yaptığı işlemler sayesinde 28.46 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle Hoeness'i 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Mahkeme tarafından verilen karara itiraz etmeyen Hoeness, kararın ardından Bayern Münih Başkanlığı görevinden istifa emişti. Hoeness, cezasının infaz edileceği Landsberg Cezaevi'nin basına tanıtılmasının ardından avukatları aracılığıyla kişisel haklarının ihlal edildiği ve can güvenliğinin tehlikeye sokulduğu gerekçesiyle başka bir cezaevine gönderilmesi talebinde bulunmuş ancak bu istek kabul edilmemişti. Landsberg Cezaevi'nde tutukluların çalışmaları gerektiği ve günde ortalama 11.94 euro ücret aldığı, sosis fabrikası sahibi olan Hoeness'in de cezaevinin kasap bölümünde çalışabileceği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...