Tgrt Haber
23 Haziran 2014 11:24

Chelsea Galatasaray'ın yıldızı için geliyor! İşte o isim...

İngiliz basınının iddiasına göre Galatasaray'ın yeni sezonda çok şey beklediği yıldız futbolcu Chelsea'ye transfer olmaya yakın.

Chelsea Galatasaray'ın yıldızı için geliyor! İşte o isim...
Chelsea, Galatasaray, transfer, sporting lizbon, bruma

Yeni sezon öncesi teknik adam arayışlarını tüm hızıyla sürdüren ve dördüncü yıldız için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'ın kadrosundaki yıldızların talipleri bitmek bilmiyor. Nordin Amrabat, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, İzet Hajrovic derken hemen her gün bir Galatasaraylı futbolcu dış basında bir Avrupa devi için yazılırken, sarı kırmızılı takımla ilgili son iddia İngiltere'den geldi. İngiliz basının iddiasına göre Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Portekiz'in Sporting Lizbon takımından transfer ettiği ancak gerek yabancı sınırı gerekse yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan ve beklentileri karşılayamayan Bruma, teknik direktörlüğünü vatandaşı Jose Mourinho'nun yaptığı Chelsea'nin radarına girdi. Kiralamaya sıcak bakılmıyor.. 
İngilizlerin iddiasına göre Monaco ve Everton'un daha önce yaptığı kiralama teklifi başkan Ünal Aysal tarafından kabul edilmezken, Bruma'nın bonservisi 12 milyon sterlin olarak belirlendi. Bruma'yı kiralamaya sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimin 12 milyon sterlinlik bir teklife hayır demeyeceği ve bu paranın Finansal Fair - Play nedeniyle zor günler yaşayan kulübün önümüzdeki sezonun transferlerindeki ana parayı oluşturacağı belirtliiyor.
SADECE 1 GOLDE KALDI
10 milyon euroya transfer olduğu Galatasaray'daki ilk sezonunda 15 maça çıkan Bruma, 15 maçta 1 gol kaydeden Bruma, 3 de asist yapmıştı. (Kaynak: Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...