Tgrt Haber
18 Şubat 2015 03:37

Chelsea Paris'te avantajı kaptı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Zlatan İbrahimovicli Paris Saint Germain evinde Mourinholu Chelsea'yi ağırladı.

Chelsea Paris'te avantajı kaptı
Avrupa Şampiyonlar,Paris Saint Germain Chelsea maçı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Zlatan İbrahimovicli Paris Saint Germain evinde Mourinholu Chelsea'yi ağırladı.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maç kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken, 90 dakika sonunda gülen olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Karşılaşmaya iki takım da çok hızlı bir başlangıç yaptı. Özellikle karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi PSG Matuidi ve İbrahimovicle 2 önemli pozisyon yakaladı ancak bunları golle sonuçlandıramadı.

Karşılaşmanın 36. dakikasında ise Chelsea'nin Sırp yıldızı Ivanovic attığı kafa golüyle Londra temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra iki takımın da pozisyonları olsa da ilk yarıda skor bir kez daha değişmedi ve takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Chelsea üstünlüğüyle gitti.

Maçın 2. yarısına ise skoru çevirip Londra'ya dezavantajlı bir skorla gitmek isteyen PSG hızlı bir başlangıç yaptı. Maçın 54. dakikasında Uruguaylı yıldız Cavani, attığı şık kafa golüyle skorda eşitliği getirdi.

Takımlar beraberlik golünün ardından zafer için saldırsa da maçta skor bir daha değişmedi. Paris Saint Germain Chelsea mücadelesi 1-1 noktalandı. Bu sonuçla Mourinho'nun öğrencileri Paris deplasmanından avantajlı bir skorla döndü.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ise doğru kararları ve başarılı yönetimiyle göz doldurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...