Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2021 22:42

Chelsea ve Manchester City, FA Cup'ta 4. turda

İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) Morecambe'ı 4-0 yenen Chelsea ve Birmingham'ı 3-0 mağlup eden Manchester City, 4. tura çıktı.

Chelsea ve Manchester City, FA Cup'ta 4. turda
chelsea,,manchester city,,FA Cup,

Federasyon Kupası'na 3. tur maçlarıyla devam edildi. Kupayı 8 kez kazanma başarısı gösteren Premier Lig ekibi Chelsea, 4. Lig (League Two) takımı Morecambe'ı ağırladığı mücadeleyi 18. dakikada Mason Mount, 44. dakikada Timo Werner, 49. dakikada Callum Hudson-Odoi ve 85. dakikada Kai Havertz'in golleriyle 4-0 kazanarak tur atladı.

Daha önce 6 defa kupayı müzesine götüren bir diğer Premier Lig ekibi Manchester City, konuk ettiği Championship takımı Birmingham karşısında 8 ve 15. dakikalarda Bernardo Silva, 33. dakikada Phil Foden'ın attığı gollerle 3-0 galip geldi ve 4. tura kaldı.

Kupada günün sürprizine ise Premire Lig takımı Leeds United'ı eleyen 4. Lig ekibi Crawley Town imza attı. Crawley Town, evinde oynadığı maçı 50. dakikada Nicholas Tsaroulla, 53. dakikada  Ashley Nadesan ve 70. dakikada Jordan Tunnicliffe'in kaydettiği gollerle 3-0 kazanarak adını üst tura yazdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...