Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Haziran 2021 20:09

Christian Eriksen bayıldı! 15 dakika kalp masajı...

EURO 2020'de bugün oynanan Danimarka - Finlandiya maçında Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen mücadelede bir anda yere yığıldı. Uzun süre kalp masajı yapılan oyuncu sedye ile hastaneye kaldırıldı. UEFA acı olayın ardından maçın ertelendiğini duyurdu.

Christian Eriksen bayıldı! 15 dakika kalp masajı...
Danimarka,Christian Eriksen

EURO 2020 B Grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçta kahreden görüntüler ortaya çıktı. Danimarkalı futbolcu Eriksen, ilk yarının sonlarına doğru taç çizgisi yakınlarında bir anda yere yığıldı. Bilincini kaybeden futbolcuya sağlık ekipleri yaklaşık 15 dakika boyunca kalp masajı yaptı.

Eriksen'e saha içinde uzun süre sağlık görevlileri müdahalede bulunurken saha dışına taşınan oyuncunun gözlerinin açık olduğu görüldü. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında takım arkadaşları ve Finlandiyalı futbolcular gözyaşlarını tutamadı. Tribündeki taraftarların üzüntüsü de görüntülere yansırken, gözyaşlarına boğulan bir başka isim Christian Eriksen'in eşi oldu. Takım kaptanı Kjaer, Eriksen'in eşini sakinleştirmeye çalıştı.

DANİMARKA'DAN ERIKSEN AÇIKLAMASI

UEFA, Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu açıklamıştı. Ancak bu açıklamadan bir süre sonra Danimarka Futbol Federasyonu yeni bir açıklama yaptı ve Christian Eriksen'in uyanık olduğu haberini verdi.

UEFA ÖNCE ERTELEDİ SONRA DEVAM ETTİRDİ

UEFA, Eriksen'in bayılmasından sonra Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı. Ancak daha sonra 2 ülkenin aldığı ortak kararla maçın 21.30'dan itibaren devam etmesi kararlaştırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...