Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2014 09:48

Çile bitecek mi? Başkan Fikret Orman stad kararını verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olimpiyat Stadı ile ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi.

Çile bitecek mi? Başkan Fikret Orman stad kararını verdi
beşiktaş,galatasaray,fikret orman,olimpiyat stadı,

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olimpiyat Stadı ile ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi. TRT Spor'a konuşan Orman "UEFA Avrupa Ligi ve derbiler dışındaki maçlarımızı Başakşehir'de oynamak için karar aldık. İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuya sıcak bakıyor. Teknik direktörümüz Slaven Bilic ile görüştükten sonra son kararımızı vereceğiz" ifadesini kullandı.
OLİMPİYAT STADI BAKIMA ALINIYOR
Beşiktaş, Asteras maçında rakipten çok Olimpiyat Stadı'nın zemini ile mücadele etmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle stadın zemini bakıma alınacak. Stat, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara ve Avrupa'daki maçların deplasmanda olması nedeniyle 22 günlük bakıma girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...