Tgrt Haber
30 Haziran 2022 13:43 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 13:58

Galatasaray Norveçli golcünün peşinde! Geleceğin yıldızı bonservissiz gelecek

Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün radarına geleceğin yıldızı Norveçli golcü Erik Botheim de girdi. Bonservisi elinde olan futbolcunun menajeriyle görüşme yapıldığı öğrenildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Takvim
Galatasaray Norveçli golcünün peşinde! Geleceğin yıldızı bonservissiz gelecek
Galatasaray,Transfer

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden ve çok agresif bir şekilde devam ediyor. Kadrosuna güç katmak isteyen sarı-kırmızılılar yeni bir golcüyü gözüne kestirdi.

Takvim’in haberi göre, Galatasaray, savaş nedeniyle Rus kulübü Krasnodar’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan  Norveçli golcü Erik Botheim için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların Botheim'in menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi.

BU HAMLE TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Norveç futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli forvetlerden biri olan 22 yaşındaki futbolcu için yapılan bu hamle taraftarları heyecanlandırdı. Ancak Erik Botheim'e Avrupa'nın 5 büyük liginden de talipler bulunduğu ve bu transferi bitirmenin bir hayli zor olacağı ifade ediliyor.

Galatasaray Norveçli golcünün peşinde! Geleceğin yıldızı bonservissiz gelecek
Eric Botehim-Erling Haaland

YÖNETİM BU İKİLİYİ İSTİYOR

Genç futbolcu, Galatasaray'ın bir başka transfer hedefi olan Ola Solbakken'le Bodo Glimt'te beraber oynamıştı. Yönetimin bu ikiliyi yeniden Sarı-Kırmızılı forma altında buluşturmak istediği belirtiliyor.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...