Tgrt Haber
13 Aralık 2018 10:00

Cocu direniyor: Paramı peşin verin

Fenerbahçe Yönetimi, Ankaragücü mağlubiyetinin ardından görevine son verdiği Phillip Cocu’yla sözleşmesinin feshi için görüşmeleri sürdürüyor.

Cocu direniyor: Paramı peşin verin
fenerbahçe,ersun yanal,ali koç,phillip cocu,erwin koeman

Fenerbahçe, 28 Ekim’de 3-1 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından Phillip Cocu’nun görevine son verdi. Yönetim, Hollandalı teknik adamın sözleşmesini fesh etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

'PARAMI PEŞİN VERİN'
Ersun Yanal’la anlaşan ancak Cocu’yla resmen bağları koparamayan sarı-lacivertliler şu ana kadar girişimlerinden sonuç alamadı. Sunulan tüm önerileri geri çeviren Cocu, tüm parayı tek kalemle almakta ısrar ediyor. 

1 SEZONDA 4 HOCA
Resmi ayrılık gerçekleştirmediği için de Yanal açıklanamıyor. Vitor Pereira’dan sonra Cocu’ya da tazminat ödeyecek Fenerbahçe, Koeman ve Yanal’la bir sezonda 4 farklı teknik adama ücret vermiş olacak. Aykut Kocaman ise tazminat talebinde bulunmamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...