Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2018 14:24

Comolli'den Benfica değerlendirmesi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşmelerini değerlendirdi. Comolli, "Benfica komplike oynayan, etkili bir takım. Zor bir rakip" diye konuştu.

Comolli'den Benfica değerlendirmesi
fenerbahçe,comoli,benfica

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kurası için Nyo'da bulunan Fenerbahçe Sportif Direktör Damien Comolli, Benfica eşleşmesini değerlendirdi.

FB TV'ye konuşan Comolli'nin sözleri şöyle:

"Fenerbahçe için önemli bir rakip olacak. Portekiz ekibi Benfica kolay bir takım değil. Benfica saha içerisinde takım olarak oynayan iyi bir takım. Zor bir takım. Ancak maça kadar önümüzde iyi bir süre var. En iyi şekilde onlara hazırlanacağız. Fenerbahçe de iyi bir takım." dedi. 

Sarı-lacivertli takımın son durumu hakkında konuşan Comolli, "Feyenoord maçında herkes iyi iş çıkardı. Takımın performansı iyiydi. Benfica maçlarında da iyi işler yapacağız." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...