Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2015 20:29

Coutinho, Liverpool'a 3 puanı getirdi

İngilere Premier Lig'in ilk haftasında Liverpool, deplasmanda Stoke City'i 86. Coutinho'nun uzaktan müthiş şutuyla 1-0 mağlup etti.

Coutinho, Liverpool'a 3 puanı getirdi
İngilere Premier Lig, Liverpool, Stoke City

İngilere Premier Lig'in ilk haftasında Stoke City ile Liverpool karşı karşıya geldi. Liverpool, 86. dakikada Coutinho'nun golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve sezona 3 puanla başladı. Christian Benteke'nin ilk 11'de başladığı karşılaşmada Liverpool ilk dakikalarda daha etkili olan taraftı ancak daha sonra Stoke City oyunda dengeyi kurdu. İlk 45 dakikada her iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamadı. İkinci yarıda Brendan Radgers ilk müdahalesini 63. dakikada yaptı. 63. dakikada oyuna Emre Can girdi. Hoffenheim'den transfer edilen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino ise oyuna 78. dakikada girdi. Son dakikalarda daha fazla baskı kuran konuk ekip aradığı golü Coutinho'nun uzaktan müthiş şutuyla 86. dakikada buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...