Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2014 15:00

Cristian'dan sonra o futbolcu da Fenerbahçe'den resmen ayrıldı!

Fenerbahçe, Cristian'ın ardından bugün de Yobo ile yollarını ayırdı.

Cristian'dan sonra o futbolcu da Fenerbahçe'den resmen ayrıldı!
Cristian,yobo,fenerbahçe,ayrılık,

Sarı Lacivertli kulüp resmi siteden yaptığı açıklama ile ayrılığı resmen duyurdu. İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama: 2010-2011 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Nijeryalı oyuncumuz Joseph Yobo ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Joseph Yobo'ya bir teşekkür plaketi takdim edecektir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Joseph Yobo'ya, bugüne kadar yapmış olduğu katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.
CRİSTİAN GÖZYAŞLARIYLA...
Yeni transferi Diego Ribas'a yabancı kontenjanındaki doluluk sebebiyle lisans çıkaramayan ve Süper Kupa'da oynatamayan F.Bahçe, Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Brezilyalı oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaşırken gözyaşlarını tutamadı. Gözden çıkarılan Krasic'in İspanyol kulübü Elche'ye kiralanacağı, Yobo'nun da sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...