Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2022 13:29 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 15:07

Cristiano Ronaldo Manchester United'ı karıştırdı, takımda isyan çıktı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşları tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Ronaldo'nun davranışlarından rahatsız olan takım arkadaşları yıldız futbolcuya karşı büyük bir öfke duyduğu iddia edildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Akşam
Cristiano Ronaldo Manchester United'ı karıştırdı, takımda isyan çıktı
Cristiano Ronaldo,Manchester United

Geçen sezon büyük umutlarla Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, istenilen performansı bir türlü gösteremiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığı için takımdan ayrılmak isteyen ama kulübün sahibi Avram Glazer tarafından ret cevabı alan Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşlarına karşı rahatsız edici tavırlarda bulunduğu iddia ediliyor

"PEK ÇOK KİŞİ ONDAN BIKMIŞ DURUMDA"

Akşam gazetesinin haberi göre, Manchester United oyuncuları, Cristiano Ronaldo'nun tuhaflıklarından giderek daha fazla rahatsız oluyor. Kulübün içinden bir kaynak konuyla ilgili, "CR7 artık birçok oyuncuyu rahatsız etmeye başladı. Takım içinde müttefikleri var ama pek çok kişi ondan bıkmış durumda" değerlendirmesinde bulundu.

RONALDO TAKIMINA KÜSTÜ

Ronaldo, United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması durumunda ayrılmasına izin verileceği konusunda bir centilmenlik anlaşmasına sahip olduğuna inanıyor. Menajeri Jorge Mendes, Ronaldo'nun yeni bir kulübe transferi konusunda United yöneticisi Richard Arnold'dan fiyat istedi. Ancak kulüp sahipleri oyuncunun satılık olmadığı konusunda ısrar ediyor. Bu durum da Ronaldo'nun küskünlüğüne yol açarken 36 yaşındaki futbolcu, kulübün sezon öncesi kampına "ailevi sebepler" nedeniyle katılmadı.

GALATASARAY BEĞENİSİ GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Instagram hesabında bir gönderisine yapılan "Come to Galatasaray" yorumunu beğendi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Manchester United ile yollarını ayırmayı planlayan Cristiano Ronaldo ile temasa geçtiği, oyuncuya şartlarını sorduğu iddia edilmişti.

Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...