Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2022 15:51

Son dakika: CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı transferini duyurdu

Son dakika haberi: Geçen sezon Fransız ekibi Lille'de şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı’nın yeni takımı açıklandı. Rus ekibi CSKA Moskova Milli oyuncu Yazıcı’yı kiraladığını duyurdu. Fransız ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu.

Son dakika: CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı transferini duyurdu
Yusuf Yazıcı,CSK Moskova,Rusya,Lille

Geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Lille'de Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile birlikte şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralandı. Rus ekibi transferi resmi olarak açıkladı.

CSKA Moskova forması giyecek olan 24 yaşındaki milli futbolcu yeni takımının İspanya'daki kampına katılacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 12 MİLYON EURO

Yusuf Yazıcı yarın CSKA Moskova'nın İspanya kampına katılacak. Sezon sonuna kadar 350 bin Euro kiralama bedeliyle CSKA Moskova'da forma giyecek oyuncunun sezon sonu satın alma opsiyonu ise 12 milyon Euro.

Bu sezon beklentilerin altında Yusuf Yazıcı 22 maçta forma giydi. Yazıcı bu maçlarda sadece 1 gol ve 1 asist katkısı yapabildi. Geçtiğimi sezon ise 42 maçta 14 gol ve 6 asist katkısı yaparak takımının şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...