Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ekim 2015 14:59

Çulcu: 'Fırat Aydınus kötü günündeydi'

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu, dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yöneten Fırat Aydınus'un kötü bir gününde olduğunu söyledi.

Çulcu: 'Fırat Aydınus kötü günündeydi'
Mustafa Çulcu, hakem, fırat aydınus, derbi maçı,

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında dün Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı ağırladığı ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan derbi müsabakasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin attığı gol de ofsayt tespit edilmesi ve Senegalli oyuncu Abdoulaye Ba'nın Burak Yılmaz'a yaptığı hareketin kartla değerlendirilmemesi eleştiri oklarını maçın hakemlerine çevirdi.
"FIRAT AYDINUS KÖTÜ BİR GÜNÜNDEYDİ"
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu, derbi karşılaşmasındaki hakem performansını değerlendirdi. Çulcu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Fırat Aydınus yardımcı hakemleri ile iyi bir işbirliği yapamadı. Fenerbahçe'nin attığı gol ofsattı. Ba'nın topsuz alanda Burak Yılmaz'a yaptığı hareket direk kırmızı karttı. Hakem Fırat Aydınus yine yardımcı hakemleri ile bu noktada da işbirliği yapamayarak doğru karar veremedi. Hakemler sadece taraftarın değil, medyanın, yöneticilerin ve futbolcuların da baskısı altında. Fırat Aydınus kaliteli ve tecrübeli bir hakemimiz ancak dünkü maçta kötü bir günündeydi" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...