Tgrt Haber
18 May 2021 23:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 59. Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beşiktaş'a tebrik
erdoğan,beşiktaş,tebrik

Beşiktaş'tan çifte kupa! Teprikler peş peşe geldi...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2021 Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş futbol takımını ve tüm Beşiktaş camiasını gönülden tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN BEŞİKTAŞ'A KUTLAMA

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan 59. kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek kupayı 10. kez müzesine götüren Beşiktaş’ı kutladı.

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "59'uncu Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde, Fraport TAV Antalyaspor’u mağlup ederek kupayı 10’uncu kez müzesine götüren Beşiktaş’ı kutluyorum. Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunun ardından Türkiye Kupası’nı da kazanarak çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular olmak üzere, teknik heyeti, kulüp yönetimini ve siyah-beyazlı camiayı bir kez daha tebrik ediyor, finalde gösterdiği mücadeleden dolayı Fraport-TAV Antalyaspor’u da kutluyorum." Öte yandan Bakan Kasapoğlu, final maçını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile protokol tribününden takip etti.

TFF'DEN BEŞİKTAŞ'A TEBRİK

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF),sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ı tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...