Tgrt Haber
03 Haziran 2021 12:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan madalya kazanan cimnastikçilere destek paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabul ettiği Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçilerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunarak başarılarının devamını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan madalya kazanan cimnastikçilere destek paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,,Madalya,,cimnastikçiler,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün cimnastik dalındaki uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil eden gurur kaynağımız sporcularımızı Külliye'de misafir ettik. Gençliğin gücü ve Türkiye sevgisi bir araya gelince, hem onların hem bizim gözlerimizin içi gülüyor. Başarılarınız daim olsun güzel evlatlarım." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan madalya kazanan cimnastikçilere destek paylaşımı
 

"GELEÇEĞİMİZ ADINA ÜMİT VERİCİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında madalya alan jimnastikçileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Türkiye'nin sporun her dalında başarısını artırdığına dikkat çeken Erdoğan, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği jimnastikte de yeni bir hava yakalaması geleceğimiz adına gerçekten ümit vericidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...