Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2017 20:46

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda zafer Fenerbahçe'nin!

33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Fenerbahçe Banvit'i 75-64 yenerek zafere ulaştı

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda zafer Fenerbahçe'nin!
fenerbahçe,banvit,cumhurbaşkanlığı kupası

33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda son şampiyon Fenerbahçe ile Banvit takımı karşı karşıya geldi. Sezonun ilk mücadelesini sarı-lacivertliler 75-64 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon şampiyonluğa ulaşan  Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası'nı kazanan Banvit, Ankara Spor Salonu'nda  Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşı karşıya geldi.
 
33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Banvit ile karşılaşan Fenerbahçe Doğuş, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede rakibini 75-64 mağlup ederek kupayı 7. kez müzesine götürdü.
 
1. Periyot Sonucu: 19-11
2. Periyot Sonucu: 39-28 
3. Periyot Sonucu: 60-48 
4. Periyot Sonucu: 75-64
 
Salon: Ankara
 
Fenerbahçe Doğuş: Bradley Wanamaker, James Nunnally, Gigi Datome, Jan Vesely, Jason Thompson
 
Başantrenör: Zeljko Obradovic
 
Banvit: Tony Taylor, Jacob Odom, Adonis Thomas, Agelo Caloiaro, Gasper Vidmar
 
Başantrenör: Saso Filipovski

BAKAN BAK DA İZLEDİ
Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasında oynanan 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesini, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da izledi.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası'nı kazanan Banvit, Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşı karşıya geldi. 
Bakan Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile protokol tribününden karşılaşmayı takip etti.
Karşılaşmaya, sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 11 bin seyirci kapasiteli salonda taraftarların büyük çoğunluğunu Fenerbahçeliler oluşturdu. Az sayıdaki Banvitli taraftarlar da takımlarını destekledi.
Sarı-lacivertli ekip parkeye Fenerbahçe marşı eşliğinde gelirken, salonda büyük bir coşku yaşandı.
Fenerbahçeli basketbolseverler, takımı geçen sezon THY Avrupa Ligi şampiyonluğuna taşıyan Sırp antrenör Zeljko Obradovic'e büyük sevgi gösterisinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...