Tgrt Haber
18 Haziran 2014 16:56

Cüneyt Çakır yüzünden birbirlerine girdiler

Meksika maçındaki hareketle ilgili Brezilyalı Marcelo 'Pozisyon penaltıydı' derken, hakem yorumcusu 'Değildi' deyince ikili canlı yayında kapıştı.

Cüneyt Çakır yüzünden birbirlerine girdiler
Marcelo, Brezilya, Meksika, penaltı

Brezilya-Meksika maçını yöneten Cüneyt Çakır’a Brezilyalılar tam not verdi. Karşılaşmanın tek tartışmalı pozisyonu olan Marcelo’nun ceza sahasında kaldığı pozisyon ise Sambacı futbolcu ile mücadeleyi televizyonda yorumlayan hakem yorumcusunu karşı karşıya getirdi. İspanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 1982 Dünya Kupası’nın final maçını yöneten eski Brezilyalı hakem Arnaldo Cezar Coelho, dün geceki karşılaşmanın televizyonda yorumculuğunu yaptı. Maçın ardından yaptığı açıklamada Marcelo, Meksikalı Raul Jimenez’in hareketi için “Topu kontrol ettikten sonra omzumdan çekildim. Pozisyon penaltıydı” diye konuştu.
Bunun üzerine Rede Globo kanalında Coelho’ya pozisyon ile ilgili görüşü soruldu. Eski hakem, “Biraz kafa karıştırıcı bir hareket. Olay anında topun iki oyuncunun da tam olarak kontrolünde olmadığını gözden kaçırmamalıyız. İkisi de top için mücadele halindeydi. Sonra Marcelo müdahale ile yere düştü” dedi
Sinirlenen Brezilyalı futbolcu tekrar söz aldı ve “Ben topu almıştım, penaltıydı, bu benim görüşüm” diye karşılık verdi. Coelho ise oyuncuya şu şekilde yanıt verdi: “Sen biraz dengesizdin ve bu yüzden müdahale ile kendini yerde buldun”.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...