Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2021 11:48

Cüneyt Çakır'a EURO 2020'de ilk görev

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki Macaristan - Portekiz maçını yönetecek.

Cüneyt Çakır'a EURO 2020'de ilk görev
Cüneyt Çakır,euro 2020,Türkiye,,macaristan,

Avrupa Futbol Şampiyonası  F Grubu'nda Salı günü oynanacak Macaristan - Portekiz maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yazına ertelenen EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası İtalya-Türkiye mücadelesi ile başladı. A Milli Takımız İtalya ile ilk mücadelesinde 3-0 sahadan mağlup ayrıldı. A milli takımımızın grubundaki diğer mücadelede Galler ile İsviçre 1-1 berabere kaldı. 

HAKEMLERİMİZ DE EURO 2020’DE 

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) görev alıyor. Müsabakalarda görevlendirilen 18 hakem arasında, 2012 ve 2016'daki şampiyonalarda da maç yöneten Cüneyt Çakır da yer aldı. F Grubu’nda yer alan Macaristan – Portekiz mücadelesini FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sandro Schrer (İsviçre) olacak. Karşılaşmada Massimiliano Irrati (İtalya) VAR, Paolo Valeri (İtalya) AVAR, Filippo Meli (İtalya) AVAR ve Pawel Gil (Polonya) AVAR olarak görev yapacak

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak ve 19:00'da başlayacak olan mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer olacak.

Turnuvada 'Ölüm Grubu' olarak nitelendirilen F Grubu'nda Portekiz ve Macaristan'ın yanı sıra Fransa ve Almanya da yer alıyor.

MİLLİ TAKIMIMIZIN KALAN MAÇLARI

16 Haziran Çarşamba (TSİ 19.00): Türkiye-Galler (Bakü Olimpiyat Stadı)
16 Haziran Çarşamba (TSİ 22.00): İtalya-İsviçre (Roma Olimpiyat Stadı)
20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İtalya-Galler (Roma Olimpiyat Stadı)
20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): Türkiye-İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)

EURO 2020 HANGİ ÜLKELERDE YAPILACAK?

UEFA'nın 60. yılı dolayısıyla 11 ülkede gerçekleşecek olan organizasyona; Roma (İtalya), Glasgow (İskoçya), Londra (İngiltere), Sevilla (İspanya), Amsterdam (Hollanda), Kopenhag (Danimarka), Münih (Almanya), Bükreş (Romanya), Budapeşte (Macaristan), St. Petersburg (Rusya) ve Bakü (Azerbaycan) şehirleri ev sahipliği yapacak. 11 farklı ülkede oynanacak olan karşılaşmalarda, ev sahipleri olmasına karşın Romanya ve Azerbaycan boy gösteremeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...