Tgrt Haber
21 Aralık 2021 09:48

Cüneyt Çakır, Kuveyt Emir Kupası Finalini yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın Al-Kuwait ile Al-Qadisia takımları arasında oynanacak olan Kuveyt Emir Kupası finalini yöneteceği duyuruldu.

Cüneyt Çakır, Kuveyt Emir Kupası Finalini yönetecek
Cüneyt Çakır,FIFA,Hakem

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Kuveyt Emir Kupası finalini yönetecek. Müsabakada Mete Kalkavan VAR hakemi olarak görev yapacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri Kuveyt Futbol Federasyonu’ndan Sayedali M.Sayedali ve Omar A. Alshatti, dördüncü hakemi Abdullah M. Arab, AVAR’ı da Abdullah K. Hendeal olacak.

TFF'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açılamada, “FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Al-Kuwait ile Al-Qadisia takımları arasında oynanacak olan Kuveyt Emir Kupası finalini yönetecek. 21.12.2021 Salı günü saat 18:45’te başlayacak olan müsabakada Mete Kalkavan VAR olarak görev yapacak” ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...