Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Şubat 2014 18:25

Dany, Franco ile birlikte as kadroda görevli

Hırvat teknik adam, sakat olan Ersan'ın yokluğunda, Dany'yi, Pedro Franco ile birlikte as kadroda görevlendirdi.

Dany, Franco ile birlikte as kadroda görevli
Slaven Bilic, Dany, Franco, siyah beyazlı takım, Dany ve Franco, Ersan, Dany'yi, Pedro Franco ile birlikte as kadroda

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni transferleri Dany'yi, bugünkü antrenmanda yapılan taktik maçında ilk on birde oynattı.  Öte yandan siyah - beyazlı takımın yeni transferi Jermaine Jones, çift kale maç sırasında attığı birbirinden güzel ve isabetli paslarla teknik heyeti adeta mest etti. Bilic'in bu oyuncuyu Gaziantepspor deplasmanında ilk onbirde oynatıp oynatması konusunda ise kararsız olduğu ortaya çıktı.
TOP KONTROLÜ VE PAS ÇALIŞMASI
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla idmana devam eden oyuncular, taktik hazırlık programı sonrası oynadıkları çift kale maçla günü tamamladı. Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları süren Tomas Sivok, Tolga Zengin, Ersan Gülüm ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı. Siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...