Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2014 22:38

Daum'dan itiraf gibi açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Daum'dan itiraf gibi açıklama
İstikrarı yakalayamadık, Bursaspor haberleri, Bursaspor,

Daum, İstikrarı yakalayamadık dedi. Hedefimize gitmek adına Karabükspor maçından 3 puanı almak ve ilk sıralamayı yakalamak istiyoruz diyerek sözlerine başlayan Daum, Akhisar Belediyespor maçının ikinci devresinde gösterdiğimiz baskıyı bu mücadelede de göstermek istiyoruz. Yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çevirmek istiyoruz. Orada kaçıran arkadaşlar fırsatları bu maçta kaçırmayacaktır. Hatalara dikkat etmemiz gerekiyor. İdmanlarda eksiğimiz vardı. Milli Takımlarda olan arkadaşlarımız idmanlarda yer almadı. Kalan arkadaşlar çok iyi çalıştı ifadelerini kullandı.
SERDAR BELİRSİZ
Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren Daum, Cumartesi günkü maçta hangi arkadaşlarımızın oynayacağı durumu kesinleşmedi. Milli Takımlardaki arkadaşları beklemek zorundayız. Umuyoruz onlar da kadroya katılabilirler. Serdar Aziz'in soru işareti var. Devre arasında katılan arkadaşlarımızın fiziksel durumunu belirli seviyeye getirme adına çalışmalarımız sürüyor. Sakatlık olduğu zaman bu arkadaşlarımızda geri gitme olayı oluyor. Bizim hedefimiz ferdi olarak sporcularımızı belirli bir seviyeye, akabinde takımımızı belirli bir seviyeye getirmek ve başarılı olmak istiyoruz dedi.
HEDEFİMİZ 4. VEYA 5. OLMAK
Kalan haftalarda ilk 5 sıra için düşünceniz nedir sorusuna tecrübeli teknik adam, Futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda hedefimizin 4. veya 5. olmak olduğunu dile getiriyorum. O sıralamada diğer rakiplerimizin mücadelesinde zaman zaman ufak tefek nüanslar farkediyor. Hatalar yaptığınız zaman yerinizde kalıyorsunuz. Hedefi görüyorsunuz ama zaman zaman hatalar ortaya çıkıyor. İnişli çıkışlı grafiğimiz oldu. İstikrarı yakalayamadık. Belirli bir seri yakalamak zorundayız. Bunu yakaladığınız zaman hedefe ulaşabilirsiniz. Bunu yapmak zorundayız. Herkesin beklediği hedef bu. Önümüzdeki ay hedeflerle ilgili olaylar netleşecek. Bütün maçlarınızı alacaksınız, rakiplerin kaybetmesine bakmayacaksınız. Sezon sonuna doğru belirli bir pozisyon alacaksınız. Bir maç veya iki maçta olayı bitirmek zorundasınız. Bunu başarma adına gücümüzün kesinlikle olduğuna inanıyorum. Bazı şeyler sizin elinizde değil futbol terimiyle ayağınızdadır. Ligde ve kupada kendi ayağımızda yanıtını verdi.
FERNANDAO ÇOK İYİ BİR TAKIM OYUNCUSU
Fernandao gol yollarında çok etkili değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz şeklindeki soruya Daum, Bir futbolcuyu transfer edince yüzde yüzü bekliyorsunuz. Bu da çok normal. Sonuçlar gelmediği zaman futbolcu kritize ediliyor. Bununla da haklısınız. Fernandao'nun yapısına baktığınızda bu futbolcu Avrupa'da oynamadı. İlk kez yurt dışına çıktı. Bu işin içinde adaptasyon olayı da var. Bu da zaman zaman sportif olaylara yansıyabiliyor. Herşeyi yapıyoruz. Fakat bu her zaman bir süreçtir. Bu süreç daha kısa ya da daha uzun olabilir. Zaman zaman çok iyi müsabakalarını da gördük. Santrafor olduğu için görülmüyor belki ama takım için inanılmaz mücadele ediyor. Yalnız golcü değil çok iyi bir takım oyuncusu. Fernandao Bursaspor için çok önemli bir futbolcu olduğu kesin. Performansını normal görüyorum. Kanatlardan bu futbolcumuzu daha çok beslemeniz gerekiyor cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...