Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2014 21:23

David Luiz'in haline bir tek Mourinho sevindi

Brezilya'da gerçekleşen 2014 Dünya Kupası'nda ev sahibi Brezilya ile Almanya arasında oynanan yarı final karşılaşmasında Almanya, Brezilya'yı 7-1 gibi ağır bi skorla yenip ilk finalist oldu. Bu ezici mağlubiyetin faturası 50 Milyon Euro'ya Chelsea'den PSG'ye transfer olan David Luiz'e patladı.

David Luiz'in haline bir tek Mourinho sevindi
david luiz, mourinho, brezilya,

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Dünya Kupası başlamadan hemen önce Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz'i Fransız devi Paris Saint Germain'e satmıştı. Bu transferden Chelsea'nin kazandığı para 50 milyon euro gibi bir savunma oyuncusu için ödenecek maksimum rakamlardan biriydi. Fakat dün gece oynanan Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Brezilya'nın kendi ülkesinde düzenlenen turnuvada rakibi Almanya'ya 7-1 yenilmesi tam bir facia oldu. Bu facianın faturası David Luiz'e kesilince Fransızlar verdikleri 50 milyon euro için kara kara düşünürken, sosyal medyada bu transferle çok büyük bir başarı gerçekleştirdiği belirtilen Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho için bazı fotoğraflar paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...