Tgrt Haber
04 May 2015 00:31

Demba Ba rekorları alt üst etti

Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Senegalli oyuncu Demba Ba, bir ilki yaşadı. Süper Lig'de 25 maçta 17 gol atan Demba kariyer rekoru kırdı.

Demba Ba rekorları alt üst etti
demba ba, demba ba beşiktaş, beşiktaş

Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Senegalli oyuncu Demba Ba, ligdeki gol sayısını 17'ye çıkardı.  Ligin 27. haftasındaki Kasımpaşa maçında fileleri bir kez havalandırdıktan sonra Kardemir Karabükspor karşılaşmasını boş geçen Senegalli oyuncu, Trabzonsor karşısında yine rakip ağları havalandırarak gol krallığı yarışında iddiasını sürdürdü.

KARİYERİNDE BİR İLK YAŞADI! REKOR...

Demba Ba bu sezon Süper Lig'de oynadığı 25 maçta 17 gol attı. Demba ba böylece kariyeri boyunca lig maçlarında en çok golü bu sezon atmış oldu. Demba Ba, Newcastle United ile 2011-12 sezonunda 34 maçta 16 gol atmıştı.

DEMBA BA GOL ATARSA...

Demba Ba bu sezon Süper Lig'e 13 farklı maçta 17 gol attı. Demba Ba'nın gol attığı bu 13 maçta Beşiktaş 12 galibiyet 1 beraberlik aldı ve 37 puan topladı. Beşiktaş, Demba Ba'nın gol attığı lig maçlarından sadece Balıkesirspor karşısında puan kaybetti. (2-2)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...