Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2019 09:44

Deniz Türüç'te işlem tamam! İş imzaya kaldı

Galatasaray, Deniz Türüç transferini 3 milyon euro ve Valentine Ozornwafor'un kiralık olarak verilmesi karşılığında tamamladı. Türüç, Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon Avro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi.

Deniz Türüç'te işlem tamam! İş imzaya kaldı
deniz türüç,galatasray,kayserispor

İstikbal Mobilya Kayserispor'da takım kaptanı Deniz Türüç, kulübün izni ile Avusturya'da Galatasaraylı yöneticiler ile görüştü.

3 MİLYON EURO + OZORNWAFOR KİRALIK

İstikbal Mobilya Kayserispor ile Galatasaray arasında gerçekleştirilen bonservis ücreti pazarlığında anlaşma sağlandı. Galatasaray, Deniz Türüç transferi karşılığında 3 Milyon Avro ve Valentine Ozornwafor'u kiralık olarak vermeyi taahhüt etti. Kayserispor Başkanı Erol Bedir bu teklife olumlu yanıt verdi. 

DENİZ TÜRÜÇ 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTEDİ

İstikbal Mobilya Kayserispor'dan yıllık 1.2 Milyon Avro garanti ücret alan Deniz Türüç ise, Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon Avro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...