Tgrt Haber
05 Ocak 2022 11:36 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor’a santrafor Deniz Undav önerildi

Süper Lig’in ilk yarısını liderlikle tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Trabzonspor’a gurbetçi futbolcu Union Saint-Gilloise takımında forma giyen Deniz Undav önerildi. Santrafor Deniz Undav attığı gol ve yaptığı asistlerle adından söz ettirdi.

Trabzonspor’a santrafor Deniz Undav önerildi
Trabzonspor,Abdullah Avcı,Fenerbahçe,Deniz Undav

Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor bu sezon tarihe geçen performans ortaya koydu. 2005 - 2006 sezonunda Fenerbahçe'nin 45 puanlık rekorunu kırarak Süper Lig'de devreyi 46 puanla lider kapatan Trabzonspor ligin ikinci yarısına hızlı girmek istiyor. Bordo mavili ekip şampiyon olmak için kadrosuna güç katmak istiyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni takviyeler için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da önemli bir isim gündeme geldi. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor İzleme Komitesi'nden yönetime önemli bir isim önerisi geldi. Bu futbolcunun, Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımında forma giyen Deniz Undav olduğu öğrenildi. 25 yaşında 1.78 boyunda olan Deniz Undav, performansıyla Belçika Ligi'ne damga vurdu.

Union Saint-Gilloise büyük bir sürprize imza atıp Belçika'da liderlik koltuğuna otururken Deniz Undav attığı goller ve asistleriyle başarıda pay sahibi. 

21 MAÇTA 16 GOL 9 ASİST

25 yaşındaki forvet oyuncusu forma giydiği 21 maçta 16 gol atıp, 9 da asist yaptı. 25 gole doğrudan katkı sağlayan Deniz Undav, şimdiden birçok Avrupa kulübünü de peşine takmayı başardı. İzleme Komitesi, Deniz için, "Potansiyeli yüksek. Alınırsa Trabzonspor'a katkısı yüksek olur" notunu düştü.

2023 YILINA KADAR

Almanya doğumlu olan Deniz Undav'ın Union SG ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...