Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2021 11:14 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Denizlispor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Yukatel Denizlispor, Süper Ligin 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak. Karşılaşma öncesinde Spor Toto 1. lig ekibi Altay ile Denizlispor kendi sahasında hazırlık maçına çıkacak.

Denizlispor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
denizlispor,,süper lig,,fenerbahçe,

Süper Ligin 32. haftasında Denizlispor, deplasmanda Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda 5 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlı ekip Başakşehir maçının ardından 3 günlük izin yapan yeşil siyahlı ekip, lige verilen milli arada 28 Mart 2021 Pazar günü Denizli Atatürk Stadyumunda saat 14.00’de Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay ile hazırlık maçı yapacak. Denizlispor, Süper Lig’e verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirecek.
Haluk Ulusoy Tesislerinde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilecek olan antrenmanda oyuncuların birçoğunun olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...