Tgrt Haber
24 Ağustos 2014 19:50

Derbi maçı öncesi Emre'den kritik Melo açıklaması

TFF Süper Kupa maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını dilerim" dedi.

Derbi maçı öncesi Emre'den kritik Melo açıklaması
tff,derbi maçı,emre belözoğlu,galatasaray,fenerbahçe,

TFF Süper Kupa maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, "Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını dilerim" dedi.
Emre Belözoğlu, Galatasaray Takım Kaptanı Selçuk İnan ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarın Süper Kupa mücadelelerine çıkacak olsalar da daha anlamlı bir görev için mücadele edeceklerini söyledi.Emre Belözoğlu, "Soma'da acı yaşayan ailelerin biraz daha mutlu olabilmeleri adına Türkiye'nin ilk büyük takım sahada olacak. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını dilerim" dedi.Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Emre Belözoğlu, yarınki müsabakadan önce Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için iki takım oyuncularının birlikte saygı duruşunda bulunup bulunmayacaklarının sorulması üzerine "Planlamadık ama tabii ki bir futbol maçı. İki takım arasında rekabet çok büyük ama oyuncular bu anlamda dostluk adına her türlü desteği verir diye düşünüyorum" yanıtını verdi.Emre Belözoğlu, yarınki müsabakada kazanan ve kaybedenin olacağını belirterek, "Günün sonunda inşallah kazanan Soma olacak. Rekabet olacaktır, tansiyonun yükseldiği anlar olacaktır, umarım izleyenlere keyif veren futbolun konuşulduğu bir maç olur" diye konuştu.
Türkiye'de futbolun çok iyi saha zeminlerinde oynanmadığına işaret eden Emre Belözoğlu, "Sahayı gezme fırsatım oldu. Ne yazık ki güzel bir zemin yok. Türkiye'nin en önemli kupalarından birini daha iyi bir zeminde oynamak isterdik" dedi.
EMRE'DEN MELO AÇIKLAMASI
Emre Belözoğlu, Felipe Melo ile daha önce aralarında yaşananlarla ilgili soru üzerine de "Maçlar 90. dakikalarda biter. Tekrar açılacak bir şey yok" diye konuştu.
Galatasaray'ın son iki kupayı kazandığını hatırlatan Emre Belözoğlu, "Bu ayrı bir motive olacak. Biz iyi hazırlandık, planlarımızı kazanmak üzerine yaptık. İnşallah kazanan biz olacağız" dedi.
SELÇUK İNAN: "HER TÜRLÜ SOMA KAZANACAK"
TFF Süper Kupa maçında yarın Fenerbahçe ile mücadele edecek Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, "Yarınki maçın sonucunda her türlü Soma kazanacak" dedi.Selçuk İnan, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının her zaman başka havada oynandığını belirtti. Maçta bir takımın galip geleceğini, bir takımın da kazanacağını ifade eden Selçuk İnan, "Yarınki maçın sonucunda her türlü Soma kazanacak. Maçın anlamı ayrı, kazanmak istiyoruz. Ama Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım önemli. O yüzden ayrı bir maç bizim için" dedi.Selçuk İnan, yarınki müsabakada Fenerbahçeli futbolcularla saygı duruşunda bulunmalarının kendileri için sorun olmayacağını ifade ederek, "Gereken her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.Amaçlarının gelenlere iyi bir müsabaka izlettirmek olduğunu kaydeden Selçuk İnan, "Hak edenin kazandığı bir maç izlettirmek istiyoruz. Benim için değişen bir şey olmayacak. Güzel bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum" dedi.Selçuk İnan, yarınki müsabaka saatinde hava sıcaklığının 25 derece olacağının hatırlatılması üzerine, "Sağlıklı bir ortamda oynamayacağız, 7-8 sene önce burada başka olaylara da tanık olmuştum. Sağlıklı şartlar altında oynamayacağız, biraz zorlanacağız ama Soma için değer" ifadelerini kullandı.Hazırlık maçlarında duran topları başka futbolcuların kullandığının hatırlatılması üzerine Selçuk İnan, "Hazırlık maçlarında onlar vurmak istedi, yarın kim kendini iyi hissederse topun başına o geçer" dedi.İki futbolcu basın toplantısından önce Süper Kupa ile fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...