Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2015 00:17

Derbide küfür rezaleti!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 33. dakikasında ortalık karıştı.

Derbide küfür rezaleti!
emre küfür, fenerbahçe galatasaray maçı emre

Süper Lig'in 23. haftasında gerçekleşen Fenerbahçe-Galatasaray maçının 33. dakikasında tartışma yaşandı. Alex Telles'in Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrası Fenerbahçeli futbolcular bir araya toplandı. Galatasaraylı Aurelien Chedjou, serbest vuruşun uzun süre kullanılmamasının ardından Emre'nin yanına gitti ve topu almak istedi.
Derbide küfür rezaleti!

Emre Belözoğlu ve Aurelien Chedjou arasında bir süre itiş kakış yaşandı. İyice gerilen Emre, o esnada Chedjou'ya "F... off" dedi. Araya giren Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular her iki oyuncuyu da sakinleştirdi.

İkinci vukuatı

Aurelien Chedjou'ya "F... off" diyen Emre Belözoğlu, aynı küfrü daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Slaven Bilic'e söylemişti. Tecrübeli futbolcu, daha sonra basına açıklama yaparak küfrettiğini kabul etmiş ve hakemin görmediğini belirtmişti.
Derbide küfür rezaleti!

"İŞTE BÖYLE HER SENE BÖYLE"

Belözoğlu, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maç sonrası Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte "İşte böyle, her sene böyle Cimbom'a böyle ko....lar" tezahüratına eşlik etti

Fotoğraf : Lig TV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...