Tgrt Haber
08 Mart 2015 20:16

Derbide tartışılan pozisyon, Penaltı mı, değil mi

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın ilk yarıdaki performansını değerlendirdi.

Derbide tartışılan pozisyon, Penaltı mı, değil mi
derbi, poziyon, cüneyt çakır,

Derbi maçta ilk yarıda en kritik pozisyon 5. dakikada gelişti. Fenerbahçeli Diego, Galatasaray ceza alanında Hamit ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Sarı lacivertlilerin penaltı beklediği bu pozisyon için Mustafa Çulcu şu yorumu yaptı: "Hakemin devam kararı doğru. Bu pozisyonda Cüneyt Çakır düdüğü ağzına götürse de bunu Diego'ya kart göstermek için yaptı. Fakat burada aldatma değil temaslı bir düşüş olduğu için sarı kart çıkmaması da doğru bir karar.

"CİDDİ BİR HATASI OLMADI"
Cüneyt Çakır, faullerde ufak tefek yorum hataları yapsa da kayda değer ciddi bir hatası olmadı. Hakemi üzen bir pozisyon da yok. Yalnız 32. dakikada Gökhan Gönül'e Telles'in yaptığı faul sonrası yaşanan 2.5-3 dakikalık gecikme Cüneyt'in klasına yakışmadı. İlk yarı itibariyle Cüneyt Çakır derbiyi iyi götürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...