Tgrt Haber
20 Nisan 2014 13:58

Derbiden bu akşam şampiyon çıkabilir

Süper Lig’de bugün oynanacak derbide kazanması halinde Fenerbahçe 19. şampiyonluğun ilan edecek.

Derbiden bu akşam şampiyon çıkabilir
süperlig,fenerbahçe,beşiktaş,şampiyon,fenerbahçe beşiktaş maçı,

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak derbide kazanması halinde Fenerbahçe 19. şampiyonluğun ilan edecek.Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçı, derbinin ötesinde bir anlam taşıyor. Zira sarı-lacivertli ekip mücadeleden galip ayrılırsa, sezonun bitimine 4 maç kala şampiyonluğu garantileyecek ve bu alanda kendisine ait olan rekoru da geliştirmiş olacak. Derbi galibiyeti, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da kariyerindeki ilk şampiyonluk anlamına gelecek.UEFA Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak hedefindeki Beşiktaş ise, Fenerbahçe’yi yenerek ikincilik yarışındaki avantajını koruma peşinde
HALİS ÖZKAHYA DÜDÜK ÇALACAK
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Ekrem Kan yapacak. Mehmet Cem Hanoğlu’nun dördüncü hakem olduğu mücadelede Mustafa İlker Coşkun ve Mustafa Öğretmenoğlu da çizgi hakemleri olarak görev yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...