Tgrt Haber
05 Kasım 2014 14:42

Derbinin hakeminden şaşırtan itiraf!

Pazar günü oynanan derbinin hakemi Bülent Yıldırım, zorlu karşılaşmada yardımcı hakemlerinden gerekli desteği görmediğini itiraf etti.

Derbinin hakeminden şaşırtan itiraf!
derbi,hakem,bülent yıldırım,zorlu karşılaşma,gerekli destek,

Olaylı derbinin hakemi Bülent Yıldırım'ın, MHK Başkanı Zekeriya Alp'i bizzat aradığı ve "Yardımcılarımın kurbanı oldum" dediği iddia edildi.Bülent Yıldırım, Olcay Şahan'ın atıldığı pozisyonda Emre Belözoğlu'nun teknik direktör Bilic'e küfür ettiğini duymadığını; çünkü o anda Beşiktaşlı oyuncu Atiba'ya, Olcay'ı neden attığını anlattığını itiraf etti. Bülent Yıldırım, o pozisyonu kıdemli yardımcı hakemin görüp kendisini uyarması gerektiğini ama sadece kulaklığına, "Emre- Veli sarı" diye uyarı geldiğini söyledi.
YÜZÜNE KÜFÜR EDİLİYOR, SÖYLEMİYOR
Bülent Yıldırım, kıdemli yardımcısının kendisini Veli ile Emre'nin birbirlerinin boğazlarını sıktığını söylemediğinden dert yandı. Yıldırım ayrıca kaleci Volkan Demirel'in iki küfürü için de, "İlave yardımcı hakemim, yüzüne karşı edilen küfürü bile bana iletmiyor. Diğer küfürü mü görecek?" diyerek Zekeriya Alp'e serzenişte bulunduğu öğrenildi. MHK Başkanı Alp'in de, Bülent Yıldırım'a, "Gereken neyse yapılacak" yanıtını verdiği ifade edildi.Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin çok tartışılan hakemi Bülent Yıldırım, maçın hakem gözlemcisi İlhami Kaplan'dan 8.2 puan alırken iki yardımcısının ise sınıfta kaldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...