Tgrt Haber
22 Mart 2015 17:12

Derbiyi son anda Fenerbahçe 1-0 kazandı

Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaştı. Gergin geçen maçta Fenerbahçe 90+1'de Sow'un golüyle Beşiktaş'ı 1-0 yendi.

Derbiyi son anda Fenerbahçe 1-0 kazandı
Fenerbahçe Beşiktaş,Fenerbahçe Beşiktaş canlı, Fenerbahçe Beşiktaş canlı anlatım, Fenerbahçe Beşiktaş maçı, Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı, Fenerbahçe Beşiktaş debi, Fenerbahçe Beşiktaş takip, Fenerbahçe Beşiktaş canlı

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı son dakikada Moussa Sow'un attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Gergin derbiye damga vuran ise Emenike'nin oyundan çıkmak istemesi oldu. bu sonucun ardından zirvedeki üçlü birer puan farkla sıralandı.

FENERBAHÇE 1-0 BEŞİKTAŞ

90'
Pierre Webo bu sezon ligdeki ilk asistini yapıyor.
90'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Moussa Sow'un 90. dakikada attığı golle 1-0 öne geçiyor. Pierre Webo'nun aşırtma pası ile penaltı noktasının hafif sağ çaprazında topla buluşan Moussa Sow'un gelişine sağ ayağı ile çektiği şut kaleci Günay Güvenç'in solundan direk dibinden ağlarla buluşuyor.
90'
Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.
88'
Beşiktaş yarı alanının ortalarından kazanılan taç atışını kullanırken vakit geçiren Ramon Motta sarı kart görüyor.
87'
Alper Potuk'un yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Mehmet Topal'ın gelişine sol ayağı ile çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
85'
Gökhan Töre'nin sol kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Olcay Şahan'ın gelişine sağ ayağı ile çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
83'
Olcay Şahan'ın pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Demba Ba'nın gelişine sağ ayağı ile çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
81'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Diego geçiyor. Diego'nun ortası ile ön direkte topla buluşan Pierre Webo'nun kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.
80'
Demba Ba'nın çektiği şut kaleci Volkan Demirel'den dönüp ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Oğuzhan Özyakup'a geliyor. Oğuzhan aşırtma bir vuruş ile şansını deniyor ancak top az farkla üstten dışarı çıkıyor.
80'
Beşiktaş karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Jose Sosa'nın yerine Oğuzhan Özyakup'u oyuna alarak kullanıyor.
79'
Diego'nun yerden pası ile topla buluşan Alper Potuk'un ceza sahası yayının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
75'
Karşılaşmada 75 dakikalık bölüm geride kalırken Fenerbahçe'nin topla oynama oranında %60'a %40 üstünlüğü bulunuyor.
73'
Beşiktaş bu dakikada ikinci oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Tolgay Arslan'ın yerine Olcay Şahan karşılaşmaya dahil oluyor.
69'
Demba Ba'nın uzaklaştırmak istediği top sol kanatta bulunan Caner Erkin'e geliyor. Caner'in ortasını kaleci Günay Güvenç tek yumrukla ceza sahası dışına uzaklaştırıyor.
68'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Emre Belözoğlu geçiyor. Emre'nin ortasını Demba Ba kafayla uzaklaştırıyor.
68'
Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Moussa Sow'un sol ayağı ile çektiği şut kaleci Günay Güvenç'in ayağına çarpıp kornere çıkıyor.
67'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortası ile penaltı noktasının hafif sağ çaprazında topla buluşan Egemen Korkmaz'ın kafa vuruşu farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
65'
Ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Topuz'un sol ayağı ile çektiği şut savunmadan dönüyor.
63'
Atiba Hutchinson'ın ceza sahası yayı dışından sol çaprazdan çektiği şut Bruno Alves'ten dönüyor.
59'
Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Emre Belözoğlu'na yaptığı faulün ardından hakeme itirazlarda bulunan Veli Kavlak sarı kart görüyor. Sarı kart ceza sınırında bulunan Veli Kavlak, ligin 26. haftasında Beşiktaş'ın oynayacağı İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek.
57'
Diego'nun pası ile ceza sahası yayı dışında topla buluşan Alper Potuk'un çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
54'
Volkan Demirel'in uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şut savunmadan dönüyor.
53'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını Demba Ba kafayla uzaklaştırıyor.
51'
Ramon Motta'nın uzun pası ile sol çaprazda topla buluşan Demba Ba ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını altıpas içerisinde bulunan Jose Sosa'ya göndermek istiyor ancak araya giren Caner Erkin tehlikeyi uzaklaştırıyor.
49'
Fenerbahçe karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını bu dakikada zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Dirk Kuyt'ın yerine Diego karşılaşmaya dahil oluyor.
46'
Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Emmanuel Emenike'nin yerine Pierre Webo karşılaşmaya dahil oluyor.
46'
Karşılaşmanın ikinci yarısı Fenerbahçeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.
45'
Fırat Aydınus'un düdüğüyle karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona eriyor.
45'
Alper Potuk'un pası ile sol kanatta topla buluşan Caner Erkin'in ortasını Ersan Gülüm kafayla uzaklaştırıyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 6 dakika ilave ediliyor.
45'
Beşiktaş bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Tolga Zengin'in yerine Günay Güvenç karşılaşmaya dahil oluyor. Günay Güvenç bu sezon ilk kez bir lig maçında forma şansı buluyor.
44'
Tolga Zengin sakatlığı nedeni ile karşılaşmaya devam edemiyor.
40'
Emmanuel Emenike'nin ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Mehmet Topal'ın yerden çektiği şut kaleci Tolga Zengin'in bacaklarından dönüyor.
38'
Beşiktaş ceza sahasına yakın bir noktada Emmanuel Emenike ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Ersan Gülüm kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.
35'
Fenerbahçe karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Raul Meireles'in yerine Moussa Sow karşılaşmaya dahil oluyor.
33'
Topsuz alanda Emre Belözoğlu ile Slaven Bilic sözlü olarak tartışıyor.
31'
Taraftarların kendisini yoğun bir şekilde protesto etmesinin ardından formasını çıkarıp oyun alanının dışına çıkan Emmanuel Emenike, teknik heyetin ikna çabalarının ardından yeniden oyun alanına geri dönüyor.
29'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını Tolga Zengin yumruklayarak uzaklaştırıyor.
25'
Gökhan Töre'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Jose Sosa yerden ortasını yapıyor ancak Dirk Kuyt tehlikeyi uzaklaştırıyor.
23'
Ramon Motta'nın Raul Meireles'e yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasını kaleci Tolga Zengin yumruklayarak uzaklaştırıyor.
20'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortasına ön direkte iyi yükselen Bruno Alves'in kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
20'
Caner Erkin'in pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Dirk Kuyt'ın çektiği şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.
19'
Emmanuel Emenike, Necip Uysal'dan topu kaptıktan sonra ceza sahası içerisine girer girmez bomboş pozisyonda şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
16'
Sağ kanattan Serdar Kurtuluş'un yerden ortasında top kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.
13'
Jose Sosa'nın ara pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Gökhan Töre için ofsayt bayrağı kalkıyor.
12'
Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortayı Dirk Kuyt göğsüyle indiriyor ancak indirdiği yerde hiçbir takım arkadaşı olmayınca araya giren Necip Uysal tehlikeyi uzaklaştırıyor.
9'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ortası Jose Sosa'dan sekip kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.
7'
Demba Ba'nın uzun pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre ortasını yapıyor ancak Caner Erkin'e çarpan top kornere çıkıyor.
5'
Sağ kanattan Mehmet Topuz'un yaptığı ortayı Necip Uysal kafayla kornere uzaklaştırıyor.
4'
Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre, Caner Erkin'den sıyrıldıktan sonra yerden ortasını yapıyor ancak Mehmet Topuz tehlikeyi uzaklaştırıyor.
3'
Mehmet Topuz'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Raul Meireles'in ortası oyun alanının dışına çıkıyor.
1'
Dev derbi Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

SAAT: 20.00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Emre, Alper, Kuyt, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Necip, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Sosa, Tolgay, Gökhan Töre, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

EZELİ REKABETTE 338. RANDEVU
İki ekip, bugün oynayacakları maç ile birlikte 338. kez karşı karşıya geldi. 91 yıllık rekabette Fenerbahçe’nin daha önce oynanan 337 müsabakada 127 galibiyeti bulunurken, siyah-beyazlılar ise 122 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Oynanan 88 karşılaşmada ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 463 kez gol sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 426 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçı konuk ekip Fenerbahçe 2-0’lık skorla kazanmıştı.

 



Fenerbahçe Kulübü'nün Şükrü Saracoğlu Stadı'nın son durumunu paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı.
Derbiyi son anda Fenerbahçe 1-0 kazandı
Fenerbahçe'nin sosyal medyadan paylaştığı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın üstten çekilmiş fotoğrafı olay oldu. Fotoğrafa bakıldığında stadın iki tribünün gölgesinin sahanın ortasına düştüğü ve bir kartal resmi ortaya çıkardığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...