Tgrt Haber
31 May 2016 18:37

Dev eşleşmede 4. raund

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

Dev eşleşmede 4. raund
galatasaray odeabank, fenerbahçe,

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.. Karşılaşma TBF Disiplin kurulu'nun sarı kırmızılılara verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale kalacağı eşleşmede, Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. İlk iki maçı Fenerbahçe sahasında 93-79 ve 80-55'lik skorlarla kazanırken, Galatasaray Odeabank ev sahibi olduğu üçüncü maçı 65-63 galip tamamlamıştı.

Sarı-lacivertliler mücadeleyi kazanırsa finale yükselecek. Sarı-kırmızılı ekibin karşılaşmayı kazanması durumunda ise seri 5. ve son maça taşınacak.

Ligde çıktığı 30 karşılaşmadan 22 galibiyet alarak normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Galatasaray Odeabank, play-off çeyrek finalinde karşılaştığı son şampiyon Pınar Karşıyaka'yı 2-1 ile geçmişti. İki takım arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ilk karşılaşmadan İzmir temsilcisi 74-67 galip ayrılarak önemli bir avantaj elde etmişti. Serinin ikinci maçını deplasmanda 65-62 galip tamamlayan sarı-kırmızılılar, üçüncü maçı da 77-62 kazanarak yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu.

Konuk Fenerbahçe ise normal sezonu 24 galibiyet alarak ikinci sırada tamamlamış ve play-off çeyrek finalinde Muratbey Uşak Sportif'le eşleşmişti. Uşak temsilcisini 79-60 ve 81-64'lük skorlarla geçen sarı-lacivertliler, yarı finale yükselmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...