Tgrt Haber
28 Mart 2018 18:10

Dev maç öncesi şok gelişme!

A Milli Takım'ın Karadağ ile 2-2 berabere kaldığı maçta sakatlanan Okay Yokuşlu'nun Galatasaray maçını kaçırma ihtimali bulunuyor.

Dev maç öncesi şok gelişme!
galatasaray,,okay yokuşlu,,trabzonspor,,derbi,

Trabzonspor'un milli futbolcusu Okay Yokuşlu, Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı maçta sakatlanarak oyuna devam edemedi.

 

MR'I ÇEKİLECEK
 
Milli futbolcunun maçın ardından yapılan ilk kontrolünde ayak bileğinde ödem oluştuğu tespit edildiği, Galatasaray maçında oynamama ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Okay'ın bu akşam saatlerinde Trabzon'a döneceği, çekilecek MR'ın sonucuna göre durumunun netlik kazanacağı belirtildi. 
 Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
  Bu arada Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.
 
AA'da yer alan habere göre; teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana milli  oyuncular Okay Yokuşlu, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Novak, Hubocan ve Onazi ile  sakatlıkları devam eden Esteban Alvarado, Fabian Castillo ve Durica katılmadı.  Matus Bero koşu yaparken Abdülkadir Ömür ise takımla çalışmalara başladı.

 Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda dar alanda pas çalışmasının  ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.
 Öte yandan antrenman öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay, Türkiye Spor  Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığına seçilen Selçuk Kılıç ve yönetim  kurulu üyelerini pasta keserek tebrik etti.
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...