Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2015 10:25

Dev maça saatler kala büyük hayal kırıklığı

Beşiktaşlı taraftarların, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Bursaspor maçına beklenen ilgiyi göstermemesi, siyah-beyazlı yönetimde büyük hayal kırıklığına neden oldu.

Dev maça saatler kala büyük hayal kırıklığı
dev maç,bursaspor,beşiktaş maçı,olimpiyat stadı,

Şampiyonluk yarışı veren Kartal’ın, Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Bursaspor’u üstelik saat 16.00’da ağırlayacak olmasına rağmen sadece 3 bin biletin satıldığı belirlendi. Kombine kart sahibi olan taraftarlarla birlikte zorlu karşılaşmada tribünlerde 19-20 bin dolayında seyircinin yer alması bekleniyor. Kulüpler arasındaki anlaşma nedeniyle Bursasporlu taraftarlar da tribüne alınmayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu, Bursaspor’un, Ankara’da oynamayı kabul etmemesi nedeniyle karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılmasına karar vermişti.
ÇARE UĞUR BORAL
Slaven Bilic, İsmail Köybaşı ve Ramon Motta’nın sakatlıkları nedeniyle Bursaspor önünde sol bekte Uğur Boral’a forma verecek. Çeşitli alternatifler üzerinde duran Hırvat hocanın taktik antrenmanlarda Uğur’u denediği ve tecrübeli oyuncuyu 11’de sahaya sürmeye karar verdiği ifade edildi. Atiba ve Necip’i de sol bek pozisyonunda deneyen Bilic’in, orta saha kurgusunu bozmamak için Uğur’da karar kıldığı öğrenildi.
Kartal’da sarı kart cezalısı Ersan Gülüm’ün yokluğunda ise büyük ihtimalle Atınç Nukan görev yapacak. Hafta arası Necip’i sol bekin yanı sıra stoperde de deneyen Bilic’in son dakikada tercihini bu oyuncudan yana kullanarak, Atınç’ı yedeğe çekebileceği vurgulandı. Beşiktaş dün akşam basına kapalı yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.
OZAN İÇİN ÖZEL ÖNLEM
Slaven Bilic’in günlerdir iki hafta önce oynanan Galatasaray-Bursaspor maçının görüntülerini izlediği ortaya çıktı. İstanbul’dan 2-2’lik beraberlikle ayrılmasına rağmen farklı galibiyeti kaçıran yeşil-beyazlı takımı mercek altına yatıran Hırvat hocanın özellikle orta sahada görev yapan genç oyuncu Ozan Tufan için özel önlem alacağı vurgulandı.
27 MAÇTA 20 GOLÜ VAR
Kartal’ın, Bursaspor karşısındaki en önemli kozu Demba Ba geride kalan 27 resmi maçta 20 gole imzasını attı. Süper Lig’de 11 kez rakip fileleri sallayan Senegalli yıldız son 3 lig maçını da boş geçmedi. Demba Ba, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı lig maçlarında henüz golle buluşamadı. Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Feyenoord maçında hat-trick yaparken, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Partizan maçında 1 gol kaydeden başarılı futbolcu; Süper Lig’deki Eskişehir, Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmalarında suskun kalmıştı.
4 OYUNCU SINIRDA
Kartal’da 4 futbolcu, Bursaspor karşısına sarı kart cezası sınırında çıkacak. Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Necip Uysal kart görmeleri halinde Eskişehirspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.
YİNE ATARSA 9'DA 9 OLACAK
Bursasporlu Fernandao 13 golle krallık yarışında zirvede yer alıyor. Süper Lig’de üst üste 8 haftadır golle buluşan Brezilyalı forvet, Beşiktaş’a da gol attığı takdirde 9’da 9 yapacak ve Metin Oktay ve Saffet Sancaklı’nın rekoruna ortak olmayı başaracak. Metin Oktay, Galatasaray formasıyla 1962-63 sezonunda, Saffet Sancaklı ise Kocaelispor’da 1995-96’da üst üste 9 lig maçında gol atma başarısı göstermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...