Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2014 22:05

Devre arası Emre ve Biliç kapıştı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin devre arasında Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasında gergin anlar yaşadı.

Devre arası Emre ve Biliç kapıştı
beşiktaş,fenerbahçe,emre,biliç,kavga,

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin devre arasında Beşitkaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu arasında soyunma odasında gergin anlar yaşandı.
Mücadelenin ilk yarısında Olcay Şahan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda yerde kalan isim olan Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic, koridorlarda karşı karşıya geldi.Hırvat teknik adam, ilk devrede kendisine küfürlü sözler söylediği iddia edilen Emre'nin yanına giderek niye bunları söylediğini sorarken, Emre Belözoğlu sinirlendi. Tecrübeli oyuncu, Hırvat hocanın üzerine doğru gitti ve ikili ciddi şekilde tartışmaya başladı.Olayların yaşandığı sırada orada bulunan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçeli oyuncular araya girerken, Emre Belözoğlu'nu takım arkadaşları zorlukla sakinleştirerek soyunma odasına götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...