Tgrt Haber
29 Eylül 2021 21:49

Diagne: Buraya kazanmak için geldik

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne, yarın oynayacakları Marsilya maçından galip ayrılacaklarını söyledi. Fatih Terim ile aralarında baba-oğul ilişkisi olduğu belirten Diagne, sosyal medyadaki paylaşımlarının ise kulüple ilgisi olmadığını savundu.

Diagne: Buraya kazanmak için geldik
fatih terim,,diagne,,galatasaray,

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda lider bulunan Galatasaray, yarın deplasmanda Marsilya'ya konuk olacak.

"KAZANARAK AYRILACAĞIZ"

Maç öncesi Velodrome Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Mbaye Diagne, "Buraya kazanmak için geldik. Umarım buradan kazanarak ayrılacağız" ifadelerini kullandı. Marsilya'nın önemli bir kulüp olduğunu bildiğini dile getiren Diagne, Fransa'da oynayan futbolcu arkadaşlarından bilgi aldığını açıkladı.

Diagne: Buraya kazanmak için geldik

"ARAMIZDA BABA-OĞUL İLİŞKİSİ VAR"

Takımdaki 3 forvetin de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Senegalli golcü, teknik direktör Fatih Terim ile ilişkisi hakkında ise "Hoca ile iyi bir ilişkimiz var. Antrenman öncesi ve sonrasında sık sık şakalaşıyoruz. Ben İtalyanca konuşuyorum. Hocamız da İtalyanca konuşuyor. Dolayısıyla antrenman öncesi veya sonrasında İtalyanca konuşma şansımız var. Aramızda baba-oğul ilişkisi var" şeklinde görüş belirtti.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgili soruya cevap veren deneyimli futbolcu, paylaşımlarının kulüple ilgisi olmadığını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...