Tgrt Haber
08 Temmuz 2014 09:26

Diego yarın geliyor

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Diego Ribas Da Cunha, yarın İstanbul'a Cristian Baroni ile aynı uçakta gelecek.

Diego yarın geliyor
diego fenerbahçe, fenerbahçe transfer, cristian baroni,

Fenerbahçe'nin bu sezon transferdeki en büyük bombası Diego Ribas'ın İstanbul'a geleceği saat de belli oldu. Sarı-lacivertli taraftarların büyük merakla bekledikleri Brezilyalı yıldızın yarın saat 21.30'da İstanbul'a geleceği öğrenildi. Diego Ribas, Cristian Baroni ile aynı uçakta geliyor.
CRİSTİAN BARONİ İLE AYNI UÇAKTA
Fenerbahçe ile prensipte anlaştıktan sonra tatile çıkan Diego Ribas artık Sarı-lacivertli formasına kavuşuyor. Sao Paulo'dan İstanbul'a uçacak olan Diego'ya babası ve menajeri olan Djair Ribas'ın yanı sıra tanıdık bir isim de eşlik edecek. Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan Cristian Baroni tatilini tamamlayarak Brezilyalı yıldız ile aynı uçakla İstanbul'a gelecek. 10 Temmuz Perşembe günü sağlık kontrolünden geçecek olan Diego, aynı gün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarın önünde kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Daha sonra konaklayacağı evi seçecek olan Diego birkaç gün İstanbul'u tanıdıktan sonra takımla birlikte Düzce'deki Topuk Yaylası tesislerine kamp için gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...