Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2016 06:23

Dinamo Kiev'in hocasından çıldırtan yorum

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Beşiktaş'ı 6-0 yenen Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, siyah-beyazlı takımın mağlubiyeti hak etmediğini söyledi.

Dinamo Kiev'in hocasından çıldırtan yorum
dinamo kiev, beşiktaş, hakem

Rebrov, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın takım halinde oynayarak maça başladığını belirterek, "Beşiktaş'a haksızlık yapıldığını düşünmüyorum." dedi. Kendileri açısından güzel maçlardan birini ortaya koyduklarını kaydeden Rebrov, "Önceki maçları da kazanabilirdik ama maalesef olmadı. İyi maç ortaya koyduk." ifadelerini kullandı. Karşılaşmada Beşiktaş aleyhine iki kırmızı kart gösteren ve bir de penaltı veren hakem Craig Thomson'un yönetimini değerlendiren Serhiy Rebrov, "Kırmızı kart oldu. Ben adaletsizlik olduğunu görmedim. Haksızlık yaptığını düşünmüyorum." diye konuştu. Bir Türk basın mensubunun sadece Beşiktaşlı taraftarların yaptıklarını anlatmasıyla ilgili soru üzerine Rebrov, "Bu soruyu çeviri olmadan anladım. Ben bu duruma bir şey yapamam." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...