Tgrt Haber
08 Ağustos 2014 17:52

Djokovic ve Sharapova'dan erken veda

Rogers Kupası'nda favori tenisçiler Novak Djokovic ve Maria Sharapova, Toronto'nun ev sahipliği yaptığı turnuvaya erken veda etti.

Djokovic ve Sharapova'dan erken veda
spor,futbol,basketbol,voleybol,fifa,uefa Djokovic,ve,Sharapovadan,erken,veda,

Rogers Kupası’na erkeklerde 1 numaralı seribaşı olarak katılan Novak Djokovic, 3. turda Fransız Joe-Wilfried Tsonga'ya elenmekten kurtulamadı. Tsonga, son 11 maçta da yenildiği Djokovic'i bu kez 6-2 sonuçlanan 2 setle turnuvanın dışında bıraktı. 2 numaralı seribaşı Roger Federer ise Marin Cilic'i elerken çok zorlandı. Tie-Break'e giden ilk 2 setin ardından final setini 6-4 kazanan Federer, bir üst tura yükselmeyi başardı. Kadınlarda ise en büyük sürprizi Maria Sharapova'yı yenen Suarez Navarro yaptı. İlk seti 6-2 alan İspanyol raket, 2. seti 6-4 kaybetse de final setini 6-2 kazanarak Sharapova’yı 3. turda turnuvanın dışına itti. Serena Williams ise Çek Lucie Safarova'yı 7-5 ve 6-4 biten setlerle yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Serena'nın ablası Venus Williams da Angelique Kerber'i 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...