Tgrt Haber
16 Haziran 2022 16:32 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 16:36

Doğucan Haspolat kimdir? Doğucan Haspolat kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor transfer haberleri gündeme bomba gibi düştü. Üst üste yapılan transfer açıklamasında son isim Doğucan Haspolat oldu. Taraftarlar "Doğucan Haspolat kimdir? Doğucan Haspolat kaç yaşında, mevkisi ne?" sorularını araştırmaya başladı. İşte Doğucan Haspolat biyografisi…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Doğucan Haspolat kimdir? Doğucan Haspolat kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?
,Trabzonspor,transfer,futbol

"Doğucan Haspolat kimdir?" sorusu Trabzonspor transfer haberinden sonra bugün gündeme geldi. Bordo mavili takım görüştüğü isimleri duyurdu. Trbzonspor, Doğucan Haspolat'ın takımı Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. 2020'den beri Kasımpaşa'da yer alan ünlü futbolcu 300 bin Euro ile anlaşmıştı. Trabzonspor ile nasıl bir anlaşma yaptığı merak konusu. Peki, Doğucan Haspolat kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı, mevkii ne? İşte Doğucan Haspolat biyografisi

DOĞUCAN HASPOLAT KİMDİR?

Doğucan Haspolat 2000 yılında Hollanda'da dünyaya geldi. Haspolat, futbol hayatına Excelsior altyapısında başladı. 27 Ağustos 2016 tarihinde Eredivisie'de Feyenoord'a karşı çıkarken 70. dakikada Kevin Vermeulen'in yerine oyuna dâhil oldu ve Eredevisie'de 2000 doğumlu olarak forma giyen ilk futbolcu oldu.

Doğucan Haspolat kimdir? Doğucan Haspolat kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

2020 tarihinde Kasımpaşa ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Doğucan Haspolat, Ocak 2020'de 300 bin Euro'ya Kasımpaşa'ya transfer oldu. Takımı adına ilk maçına 19 Ocak 2020 tarihinde Süper Lig'de 6-0 yenildikleri Trabzonspor karşısında çıktı.

DOĞUCAN HASPOLAT TRABZONSPOR YOLUNDA

Trabzonspor, Jens Stryger Larsen, Denswil, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat transferleri için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...