Tgrt Haber
25 Şubat 2014 23:54

Dortmund Rusya'yı salladı

Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçında Zenit'e konuk olan Borussia Dortmund, rakibini 4-2 yendi, rövanş için büyük avantaj elde etti.

Dortmund Rusya'yı salladı
şampiyonlar ligi, zenit, Borussia Dortmund,

Maça hızlı başlayan Borussia Dortmund, henüz 4. dakikada Marco Reus'un asistiyle Henrik Mkhitaryan'la 1-0 öne geçti. Bir dakika sonra ise asisti yapan isim milli oyuncumuz Nuri Şahin oldu. Reus, kaydettiği golle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 58'de Oleg Shatov'un golü aradaki farkı bire indirirken ev sahibi ekibi ümitlendirdi. Üç dakika sonra Robert Lewandowski skoru 3-1'e taşıddı. 69'da kazanılan penaltı atışında Hulk, topu ağlarla buluşturdu ve Zeniti yeniden ümitlendirdi. Ancak son sözü 71'de Robert Lewandowski söyledi. Polonyalı oyuncu kaydettiği golle skoru belirledi ve Borussia Dortmund, maçtan 4-2 galip gelerek evinde oynayacağı rövanş için büyük avantaj sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...