Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2014 10:28

Drogba, Chelsea'ye geri döner mi

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Drogba, bütün tekliflere açık olduğunu söyledi.

Drogba, Chelsea'ye geri döner mi
drogba,chelsea,geri,döner mi,galatasaray,chelsea,drogba transfer,Drogba Chelsea'ye geri döner mi,

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin'in Shanghai Shenshua takımından bedelsiz olarak Galatasaray'ın yolunu tutan Didier Drogba hem saha içi hem de saha dışındaki varlığıyla sarı kırmızılı taraftarların sevgisini kazanmış durumda. Fakat yıldız oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.Drogba BBC'ye yaptığı açıklamada gelecek her teklifi değerlendireceğini söylerken, “Ama benim için öncelikli olan Galatasaray'dan gelecek teklif çünkü bana tekrar en üst seviyede oynama şansı verdiler. Ben sadece oynamak istemiyorum, kazanmak için oynamak istiyorum” dedi.
Drogba ile MLS takımlarından Seattle Sounders ve New York Red Bulls'un ilgilendiği iddia ediliyor.
Chelsea'ye geri döner mi?
Chelsea
'de oynadığı dönemde kariyerinin en iyi yıllarını yaşadığını hatırlatarak, "Orada 8 yılımı geçirdim ve Jose Mourinho isterse geri dönmeyi düşünebilirim" dedi.
Chelsea'den bu yönde bir teklif almadığını vurgulayan Fildişili oyuncu, "Böyle bir durum yok. Sadece temenni. Olursa, İngiltere'de teklifini kabul edebileceğim tek kulüp Chelsea'dir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...